Uspješnu subotu zatvorila je selekcija 2007. godišta, koja je osvojila 3. mjesto na 3. Međunarodnom turniru „Brod 2017“ u Brodu, u organizaciji ŠF „Prijatelji“.

U utakmici za 3. mjesto, BAAP Evrogol je savladao domaćina, ekipu „Prijatelji“ sa ubjedljivih 4:0, golovima: Mihajla Petrušića 2, Nenada Božića i Tarika Beširovića.

Prethodno, u polufinalu, naši fudbaleri pružili su i najlošiju igru i više nesrećno izgubili, greškom u odbrani sa 0:1 od ekipe BSK iz Banja Luke.

U kvalifikacionoj grupi, odlično smo startovali ubjedljivom pobjedom protiv „Ljubića“ iz Prnjavora sa 4:0, a u strijelce su se upisali: Mihajlo Petrušić i Milan Stanišić po 2 gola. U meču sa domaćinom, „Prijateljima“, nije bilo golova. U posljednjem meču, dobili smo ŠF „Mali šampioni“ iz Dervente, službenim rezultatom 3:0.

U četvrtfinalu, bili smo bolji od „Tekstilca“ iz Dervente sa 4:0, a u strijelce su se upisali: Milan Stanišić, Mihajlo Petrušić, Nenad Božić, Luka Filipović.

Mihailo Petrušić proglašen je za najboljeg strijelca turnira.

Za našu ekipu nastupili su: Mladen Ubiparipović, Luka Filipović, Nenad Božić, Milan Stanišić, Saša Božić, Mihajlo Petrušić, Tarik Beširović. Trener: Ešef Jašarević.

Selekcija 2005. zaustavljena je u četvrtfinalu i na žalost, opet je penal-lutrija otišla na stranu protivnika.

U kvalifikacionoj grupi, počeli smo utakmicom sa „Zvijezdom“ iz Gradačca, u kojoj nije bilo golova, ali naša ekipa je bila bliža pobjedi. U sljedećoj utakmici, sa „Sportingom“ iz Teslića stigli smo do pobjede sa 2:0, golovima: Kenana Fazlovića i Ilije Drpe. U posljednjoj utakmici u grupi, poraz od BSK iz Banja Luke sa 1:2, gdje je jedini strijelac za našu ekipu bio Ilija Drpa. Ovim smo prošli u četvrtfinale.

I onda, finale prije finala, kao i sve utakmice između naše ekipe  i „Prijatelja“ iz Broda. Na kraju, utakmica je završena 1:1, a jedini pogodak za našu ekipu postiže kapiten Elmir Beširović. U ruletu, kakvi su bili penali, Brođani su imali više sreće. Imali smo i penal za polufinale, ali na žalost, lopta nije zatresla mrežu.

Za našu ekipu nastupili su: Aleksa Kertić, Elmir Beširović, Mile Kertić, Ilija Drpa, Kenan Fazlović, Josip Miličević, David Miličević, Sergej Ružojčić, Damjan Čelar. Trener: Nikola Šarkanović.

Ostavite odgovor