BAAP Evrogol nastavio je sa osvajanjem pehara i medalja i na 3. Ljetnjem turniru ŠN „Perfekt“, koji je održan u Hrgovima. Ponovo je osvojeno 3. mjesto i to bez primljenog gola.

Najprije smo u grupi A osvojili prvo mjesto sa 7 bodova, ostvarivši dvije pobjede i jedan remi. U prvom susretu, bez većih problema, ostvarena je ubjedljiva pobjeda protiv Zmajeva iz Tinje. U drugoj utakmici, imali su terensku inicijativu protiv Sloge iz Jakeša, ali nismo uspjeli da to i materijalizujemo. Na kraju je Sloga i osvojila ovaj turnir. U trećem susretu, savladana je Zvijezda iz Gradačca sa 2:0, iako su se naši strijelci propisno ispromašivali.

BAAP Evrogol – Zmajevi (Tinja) 3:0 (Milan Stanišić, Boris Trivundić, Nenad Božić),

BAAP Evrogol – Sloga (Jakeš) 0:0

BAAP Evrogol – Zvijezda (Gradačac) 2:0 (Tarik Beširović, Milan Stanišić).

Tabela: BAAP Evrogol 7, Zmajevi i Sloga po 4, Zvijezda 1 bod.

U četvrtfinalu, namjerili smo se na Budućnost iz Banovića i nova pobjeda. Golom MIlana Stanišića obezbjeđen je plasman u polufinale, gdje nas je čekao domaćin, Perfekt iz Srebrenika. I tu smo ponovo dominirali, ali mreža protivničkog golmana ostala je netaknuta. U penal lutriji, poraženi smo sa 1:2.

U utakmici za 3. mjesto, susreli smo se sa Ilićkom 01 iz Brčkog. Utakmica, nije ponudila neki kvalitet, jer su obje ekipe izgubile finala na penale. Ipak, na kraju 0:0, nakon čega su naši fudbaleri uspjeli dobiti na penal-lutriji sa 2:1 i bronza je ponovo zasjala na grudima.

Četvrtfinale: BAAP Evrogol – Budućnost (Banovići) 1:0 (Milan Stanišić).

Polufinale: BAAP Evrogol – Perfekt (Srebrenik) 0:0, penalima 1:2

Utakmica za 3. mjesto: BAAP Evrogol – Ilićka 01 (Brčko) 0:0, penalima 2:1

Turnir smo završili bez primljenog gola, jer je odbrana na čelu sa golmanom Mladenom Ubiparipovićem sjajno obavila svoj posao, ali, na žalost, to je bilo dovoljno samo za 3. mjesto.

Za našu ekipu su nastupili: Mladen Ubiparipović, Tarik Beširović, Saša Božić, Luka Filipović, Milan Stanišić, Nenad Božić, Boris Trivundić, Miloš Borić, Sergej Vujičić, Stefan Vasić, Kristijan Bosić. Treneri: Vojo Sajlović i Ešef Jašarević.

Ostavite odgovor