BAAP Evrogol je danas učestvovao sa selekcijom 2007. na V Soccer days, koji je igran u Bijeljini, a u organizaciji ŠF „Soccer kids“.

Na žalost, ponovo su penali u polufinalu bili prepreka, da naša ekipa bude pobjednik. U šestodigranih utakmica, ostvarene su 3 pobjede i 3 neriješena rezultata, uz gol razliku od 10:1. Ni velika vrućina, nije spriječila naše mlade fudbalere da još jednom pokažu svoj kvalitet.

Grupa B

BAAP Evrogol – Zvijezda Gradačac 3:0 (Luka Cvijetinović, Milan Stanišić, Boris Trivundić),

BAAP Evrogol – Sloga Doboj 3:0 (Saša Božić 2, Boris Trivundić),

BAAP Evrogol – Savacium Šabac (Srbija) 0:0

BAAP Evrogol – Budućnost Banovići 0:0

Tabela: BAAP Evrogol 8, Sloga 7, Savacium 6, Budućnost 5, Zvijezda bez bodova.

Ekipa je počela odlično sa dvije ubjedljive pobjede sa po 3:0 protiv Zvijezde iz Gradačca i Sloge iz Doboja, koja je na kraju i osvojila turnira, a eto jedini poraz doživjela protiv nas.

U preostala dva susreta protiv Savaciuma i Budućnost, bili smo bliži pobjedama, ali na kraju podjela bodova, što je bilo dovoljno za prvo mjesto u grupi B.

Polufinale:

BAAP Evrogol – Soccer kids Bijeljina 1:1 (Milan Stanišić), penalima 1:3

Utakmica za 3. mjesto:

BAAP Evrogol – OFK Bogatić (Srbija) 4:0 (Saša Božić, Milan Stanišić, Boris Trivundić, Luka Cvijetinović)

U polufinalnom susretu, imali smo igri, poveli sa 1:0 preko Milana Stanišića, a onda samo trenuttak nepažnje u našoj odbrani i protivnik je izjednačio. To je ujedno i prvi primljeni gol na turniru. U penal lutriji, nismo imali sreće i morali smo u borbu za 3. mjesto. U „malom finalu“,  savladali smo OFK Bogatić sa ubjedljivih 4:0 i tako stigli do bronzane medalje.

Najbolji golman turnira je naš Matej Jovanović.

Za našu ekipu su igrali: Matej Jovanović, Saša Božić, Luka Cvijetinović, Nenad Božić, Tarik Beširović, Luka Filipović, Milan Stanišić, Nikolaj Kašterović, Boris Trivundić, Stefan Vasić, Ognjen Božić. Trener: Vojo Sajlović.

 

 

Ostavite odgovor