Selekcija 2007.učestvovala je danas na 4.Ljetnom fudbalskom turniru „Igrom do pobjede“, koji je igran u Jakešu, povodom Dana opštine Vukosavlje, a u organizaciji ŠF „Sloga“.

Četvrti turnir uzastopno, naša „sedmica“, ne zna za poraz, ali isto tako ispada na penale. Tako je i ovoga puta bilo. Nakon sjajne igre u grupi C, gdje smo zauzeli prvo mjesto, uslijedilo je četvrtfinale, te su ponovo penali bili kobni.

Prvi bodovi su nam pripali službenim rezultatom, jer ekipa „Savić“ iz Modriče nije stigla na turnir. U drugom meču, sigurna pobjeda protiv „Perfekta“ iz Srebrenika sa 2:0, da bi i u trećem susretu protiv „Sloge“ iz Jakeša ostvarena pobjeda sa 1:0.

Grupa C

BAAP Evrogol – Savić Modriča 3:0 pf

BAAP Evrogol – Perfekt Srebrenik 2:0 (Milan Stanišić, Boris Trivundić),

BAAP Evrogol – Sloga Jakeš 1:0 (Milan Stanišić)

Tabela: BAAP Evrogol 9, Perfekt 6, Sloga 3, Savić bez bodova.

U četvrtfinalu sastali smo se sa ekipom „Malih tulipana“ iz Odžaka. Protivnik je već u prvom minutu stigao do prednosti. Ipak, naši fudbaleri su uspjeli da izjednače preko kapitena Stanišića, propušteno je nekoliko izglednih prilika i na kraju, 1:1. Penalima, ekipa iz Odžaka je otišla u polufinale.

Četvrtfinale:

BAAP Evrogol – Mali tulipani Odžak 1:1 (Milan Stanišić), penalima 1:2

Za našu ekipu su igrali: Slađan Lakić, Tarik Beširović, Nenad Božić, Goran Iljić, Milan Stanišić, Saša Božić, Boris Trivundić, Brano Iljić. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor