Naša selekcija 2008., po prvi put je učestovala na 5. Međunarodnom fudbalskom turnoru „Sportom protiv droge Doboj Istok 2017“, koji je odigran u Klokotnici – Doboj Istoku, u organizaciji ŠF „DI-FIVE“ iz ovog mjesta.

Naši fudbaleri su takmičenje završili u grupnoj fazi, ali su, uz malo sportske sreće, lako smo mogli stići i u drugi krug.

U prvoj utakmici, odlična igra i, na žalost, u posljednjim minuta utakmice, primili smo gol, koji je ujedno značio i poraz od ekipe „Napretka“ iz Zavidovića. Velika šteta, jer su naši dječaci zaslužili u najmanju ruku neriješeni rezultat.

U drugom susretu, Proleter iz Slavinovića je slavio sa 2:0, dok smo u trećem susretu, ponovo bili potpuno ravnopravni sa „Slogom“ iz Doboja, ali i tu smo doživjeli minimalan poraz od 0:1.

I porazi su sastavni dio fudbalske igre i iz svega ovoga izvućićemo pouke, pa već na sljedećem turniru stići i rezultati.

Za našu ekipu nastupili su: Tomo Kojić, Nikolaj Kašterović, Stefan Vasić, Petar Jerković, Sergej Vujičić, Kristijan Bosić, Saša Gojković i Ilija Stoparić.

Ostavite odgovor