Naš kapiten selekcije 2005. ELMIR BEŠIROVIĆ putuje za Beč, gdje će se pridružiti novim klupskim drugovima, u slavnom bečkom Rapidu.

Ovaj supertalentovani dječak, kao što smo ranije pisali, iz BAAP Evrogola prešao je u Rapid iz Beča i slijede pripreme, a potom i nastupi u zelenom dresu bečkog kluba.

– Radujem se novom klubu i novim drugarima i vjerujem da ću opravdati povjerenje svih, koji su mi omogućili da dođem u Rapid.  U junu sam bio na treninzima Rapida i već sam upoznao njihove trenere i igrače i vjerujem da ću sve zadatke moći da ispunim, kaže 12-godišnji Elmir Beširović, dosadašnji kapiten BAAP Evrogola.

Zadovoljstvo ističu i u rukovodstvu BAAP Evrogola, jer nije mala stvar da jedan dječak sa naših prostora dođe do dresa Rapida.

– Elmir je svojim igrama odavno skrenuo pažnju ljudi iz fudbala i radi se o jednom supertalentovanom dječaku, kome se pružila prilika da zaigra za jedan veliki klub. Brojni turniri širom Evrope, na kojima je BAAP Evrogol nastupio, veliki broj pehara i medalja, nisu ostali nezapaženi. Mnogo je naših fudbalera zapaženo, a očekujem da uskoro još nekoliko dječaka krene stopama Elmira Beširovića, naglašava Nikola Šarkanović, vlasnik BAAP Evrogola iz Pelagićeva.

 

 

Ostavite odgovor