BAAP Evrogol iz Pelagićeva nastavlja sa „žetvom“ medalja na brojnim turnirima širom Evrope, BiH i regiona. Na turniru „Tempo 2017“, koji je održan u Gradačcu, selekcija 2006. osvojila je drugo mjesto i time nastavljen odličan niz. Selekcija 2004 zaustavljena je u grupnoj fazi, odigravši tri neriješena susreta.

Uspjeh je veći, ako se zna da smo u obje selekcije igrali sa godinu mlađim fudbalerima.

Selekciju 2006/07, na žalost, ponovo su penali u finalnom susretu, zaustavili sjajnu generaciju, koja je već pokazala da je pred njima lijepa budućnost.

U grupnoj fazi ostvarene su dvije pobjede i remi, sa gol razlikom 7:3 i tako obezbjeđen plasman u polufinale. Bez većih problema savladana je ekipa Omladinca, odigrana odlična utakmica protiv Sloga-Tango1 i na kraju sigurna pobjeda protiv Sloga-Tango2.

BAAP Evrogol – Omladinac Mionica 4:2 (Milan Stanišić i Saša Božić po 2),

BAAP Evrogol –  Sloga-Tango Jakeš-Modriča1  1:1 (Boris Trivundić),

BAAP Evrogol – Sloga-Tango Jakeš-Modriča2  2:0 (Milan Stanišić 2)

U polufinalnom susretu, snažan otpor protivnika, ali naši fudbaleri su uspjeli da stignu do pobjede golovima Stanišića i Pudića.

U finalu smo, nesrećno primili gol, ali smo u drugom poluvremenu igrali „viktoriju“ pred protivničkim golom, ali do potpunog preokreta nije bilo vremena. U penal-lutriji, čestitali smo protivniku.

Polufinale:

BAAP Evrogol – Sloga-Tango Jakeš-Modriča2  2:1 (Milan Stanišić i Aleksa Pudić)

Finale:

BAAP Evrogol – Omladinac Mionica 1:1 (Saša Božić), penalima 0:2

Za našu ekipu su igrali: Slađan Lakić, Tarik Beširović, Nenad Božić, Saša Božić, Aleksa Pudić, Milan Stanišić, Boris Trivundić, Nikolaj Kašterović, Sergej Vujičić, Stefan Vasić, Stefan Pajić. Trener: Vojo Sajlović.

Selekcija 2004/05 odigrala je tri neriješene utakmice, što na kraju nije bilo dovoljno da se plasira u završnicu. Ipak, kada se pogleda da  je veliki broj „novajlija“, koji vrijedno treniraju, sigurno je da će i rezultati uskoro stići. Prvi utisak je više nego odličan.

BAAP Evrogol – Sloga Jakeš 0:0

BAAP Evrogol – Tempo Gradačac 0:0

BAAP Evrogol – Omladinac Mionica 2:2 (Elmir Beširović i Siniša Tripunović).

Za našu ekipu su nastupili: Mile Stoparić, Elmir Beširović, Đorđe Blagojević, Siniša Tripunović, Marko Lazarević, Luka Jovičić, Jovica Kalinović, Srđan Pajić, Brano Iljić. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor