BAAP Evrogol počinje upis novih članova, djevojčica i dječaka, koji žele da nauče prve fudbalske korake. Ulaskom u BAAP Evrogol, postaje se dio  jedne uspješne sportske porodice, koja je ostvarila, u svom dosadašnje radu, brojne uspjehe na brojnim takmičenjima širom Evrope, zemalja regiona i širom Bosne i Hercegovine.

Naš cilj je da se djeci prenesu prave vrijednosti kao što su: sticanje radnih navika, poštovanje, zajedništvo, tolerancija, jačanje karaktera, sticanje pobjedničkog mentaliteta i timskog duha. Usmjeravamo djecu da kroz rad, zabavu i druženje izgrade svoju ličnost, a u isto vrijeme postanu dobri fudbaleri. Naša želja je da stvaramo porodično-drugarsku atmosferu u kojoj će se djeca osjećati prijatno i  da bi mogla da iskažu sav svoj potencijal. Kroz stručno pedagoški rad zadovoljavamo osnovne potrebe djece za igrom i kretanjem, podstičemo pravilan razvoj cijelog tijela, učimo djecu osnovnim elementima tehnike fudbala, fer pleju kao i lijepom ponašanju.

Osnovni zadatak jeste da podstakne individualni napredak svakog pojedinca, kako u učenju i savladavanju fudbalskih vještina tako i u učenju osnovnih ljudskih i socijalnih vrijednosti.

BUDI U EKIPI POBJEDNIKA – BUDI U BAAP EVROGOLU

Ostavite odgovor