Alexander Rakowitz, prvi čovjek Balkan Alpe Adria project (BAAP) boravio je u posjeti BAAP Evrogolu. Tom prilikom istaknuta je odlična višegodišnja saradnja BAAP i Evrogola, koja je proistekla značajne efekte za oba partnera, a za narednu godinu su još ambiciozniji planovi.

– BAAP i Evrogol su postali jedna cjelina i nešto što jedno bez drugog ne može. Imamo odličnu saradnju sa BAAP-om, koja traje već nekoliko godina i svake godine, nekako u ovo vrijeme, analiziramo proteklu godinu i pravimo planove za narednu. U 2017. godini, imali smo veliki broj aktivnosti, a samo u ovoj godini smo bili učesnici brojnih turnira u: Austriji, Italiji, Poljskoj, Srbiji, Crnoj Gori, a svakako posebno mjesto zauzima „Champions Trophy“, u junu mjesecu u Beču, gdje smo bili u krugu odabranih ekipa, kao: Čelzi, Juventus, Inter,Liverpul,  PSV Ajndhoven, Benfika, Šalke 04 i mnogih drugih. Već za narednu godinu najavljujemo nove nastupe i nove uspjehe, a pored toga, naš 6. „Bulls cup Pelagićevo 2018“, biće do sada najbrojniji i, nadamo se, i najkvalitetniji, ističe Nikola Šarkanović, vlasnik BAAP Evrogol.

Upriličena je i posjeta Opštini Pelagićevo, gdje se sa rukovodstvom ove lokalne zajednice razgovaralo o uspostavljenoj saradnji sa Fudbalskim klubom „Pelagićevo“, kao i planovi vezanim za ovaj klub u narednom periodu, koji će se realizovati u saradnji sa BAAP-om.

Ostavite odgovor