Škola fudbala „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva i Fudbalski klub „Crvena zvezda“ iz Beograda, u četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, potpisaće Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, kojim će regulisati međusobna prava i obaveze.

Odlični rezultati BAAP Evrogola u proteklim godinama, nisu prošli nezapaženo od skauta i rukovodstva omladinskog pogona Crvene zvezde, što je svakako velika zasluga mladih fudbalera, stručnog štaba i rukovodstva Škole.

– Biće to veliki dan za BAAP Evrogol, jer je velika čast i zadovoljstvo za mene, kao prvog čovjeka BAAP Evrogola, kao i moje saradnike, zatim za naše mlade fudbalere i njihove roditelje, trenere,  da potpišemo Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa svjetskim i evropskim šampionom. Drago mi je i zbog naših talenata, koji zaslužuju da budu pod budnim okom stručnjaka iz crveno-bijelog tabora. Ovim će se otvoriti nova stranica u radu naše škole, jer sigurno je da ćemo podići kvalitet rada na još veći nivo, a ubijeđen sam da će dosta naših fudbalera obući crveno-bijeli dres u skorijoj budućnosti, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogola iz Pelagićeva.

BAAP Evrogol i Crvena zvezda, u četvrtak, kreću zajedno u budućnost.

 

Ostavite odgovor