Škola fudbala „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva danas je potpisala Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa nekadašnjim svjetskim i evropskim šampionom,  FK „Crvena zvezda“ iz Beograda. Veliki dan za sve u BAAP Evrogolu.

Nakon višemjesečnih pregovora, u prostorijama stadiona „Rajko Mitić“, svečano su Ugovor potpisali: Svetozar Mijailović, predsjednik FK „Crvena zvezda“ i Vojo Sajlović, sportski direktor ŠF „BAAP Evrogol“.

– Veliko je zadovoljstvo, ali i čast, biti danas u prilici da potpišem Ugovor, u ime ŠF „BAAP Evrogol“, sa nekadašnjim svjetskim i evropskim šampionom. Posebno mi je drago, što su prvi ljudi iz Omladinske škole crveno-bijelih zapazili naš rad i odlične rezultate, te u nama prepoznali partnera za naše područje, sa kojima ćemo sarađivati, a sve sa ciljem da u narednom periodu, ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Sa Ugovorom, mnogo dobijamo, kao škola fudbala, jer ubuduće ćemo raditi po programu rada Crvene zvezde, što će naš rad podići na još jedan viši nivo, a svi oni talentovani dječaci, moći će da obuku crveno-bijeli dres. Naše podneblje je uvijek davalo kvalitetne fudbalere, a nadamo se da će tako biti i u budućnosti, kaže Vojo Sajlović, sportski direktor ŠF „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva.

Pored predsjednika Svetozara Mijailovića, potpisivanju Ugovora prisustvovali su i Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole i Vladimir Cvjetičanin koordinator projekta Škola fudbala Crvene zvezde.

– Omladinska škola Crvene zvezde ima cilj, od kojeg neće odustati, a to je proizvodnja kvalitetnih fudbalera za prvi tim. U toj karici, veoma su važne škole fudbala, istakao je Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole FK „Crvena zvezda“.

BAAP Evrogol i Crvena zvezda, od danas kreću zajedno, u nove pobjede.

 

Ostavite odgovor