Naši fudbaleri učestvovali su ovog vikenda na „Turniru prijateljstva“, koji je održan u Odžaku, a u organizaciji naših sportskih prijatelja iz  FK „Jedinstvo“ iz Odžaka. Na kraju, osvojeno je 4. mjesto.

Već u grupnoj fazi, naša ekipa je osvojila prvo mjesto u grupi B, sa dvije pobjede i jednim neriješenim rezultatom.

U prvom susretu savladali smo domaćina, Jedinstvo iz Odžaka sa 3:1, golovima: Milorada Trivundića 2 i Pike Fazlovića. U drugom susretu odigrali smo 0:0 sa Dinamom iz Donje Mahale. U posljednjem susretu u grupi, odlična igra i ubjedljiva pobjeda protiv Odžaka 102 sa 4:0, a u strijelce su se upisali: Saša Božić, Milorad Trivundić, Aleksa Pudić i Đorđe Blagojević.

U četvrtfinalu sastali smo se sa, našim sportskim rivalima, Slogom iz Jakeša. U zanimljivoj utakmici, u kojoj smo imali nekoliko izglednih prilika, na kraju rezultat 0:0. U penal lutriji, pobjeda sa 3:2, a posebno se istakao naš golman Aleksa Kertić, koji je dva penala odbranio, postigao gol, uz Emira Agića i Pike Fazlovića.

U polufinalu sa Rudankom, imali su terensku inicijativu, nekoliko dobrih prilika, a onda u završnici primili gol. Ipak, do kraja smo uspjeli izjednačiti preko kapitena Đorđa Blagojevića. Ovaj put, na penale nismo uspjeli da stignemo do trijumfa.

U utakmici za 3. mjesto, emotivno ispražnjeni, poraženi smo od Bosne iz Visokog sa 0:2.

Rezultati: 

Grupna faza: 

BAAP Evrogol – Jedinstvo (Odžak) 3:1 (Trivundić 2, Fazlović),

BAAP Evrogol – Dinamo (Donja Mahala) 0:0

BAAP Evrogol – Odžak 102  4:0 (Božić, Blagojević, Pudić, Trivundić),

Četvrtfinale: 

BAAP Evrogol – Sloga (Jakeš) 0:0, pen. 3:2

Polufinale: 

BAAP Evrogol – Rudanka 1:1 (Blagojević), pen. 0:2

Utakmica za 3. mjesto:

BAAP Evrogol – Bosna (Visoko) 0:2

Za našu ekipu igrali su: Aleksa Kertić, Pike Fazlović, Milorad Trivundić, Đorđe Blagojević, Emir Agić, Saša Božić, Aleksa Pudić. Treneri: Ešef Jašarević i Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor