Naša mladi fudbaleri nastupili su na 2. „Turniru prijateljstva“, koji je održan danas u Odžaku, a u organizaciji ŠF „Jedinstvo“ iz ovog grada. Iako je turnir bio za kategoriju 2008., zbog raznoraznih razloga, nismo bili u mogućnosti da izađemo u najjačem sastavu, pa smo dali šansu našim najmlađim fudbalerima, koji su pokazali da ćemo u budućnosti imati sjajnu generaciju.

Nakon takmičenja u grupi, kao najmlađa ekipa na turniru, zauzeli smo 3. mjesto i malo je nedostajalo da dođemo do četvrtfinala.

U prvom meču, poraženi smo od ŠF „Tango“ iz Modriče sa 0:2, a drugi susret protiv ŠF „Omega“ iz Gračanice bio je presudan. Odlično smo krenuli, imali terensku inicijativu, nekoliko izglednih prilika, ali nepisano fudbalsko pravilo da ako neiskoristiš šanse, slijedi kazna, na žalost, desilo se i nama u duelu sa ekipom iz Gračanice. U samom finišu utakmice, primili smo nesrećno autogol i bio je to poraz od 0:1.

U narednim mečevima uspjeli smo da stignemo do pobjeda protiv Atletika 1919 iz Orašja sa 2:1, golovima Stefana Vasića i Darka Jakovljevića, iako je protivnik vodio sa 0:1, uspjeli smo da preokrenemo rezultat. I na kraju pobjeda protiv ŠF „Jedinstvo“ iz Vučkovaca sa 2:0, golovima: Stefana Vasića i Ljube Đukića. Na kraju, dvije pobjede i dva poraza, šest osvojenih bodova, što nije bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale.

Rezultati:

BAAP Evrogol – Tango (Modriča) 0:2

BAAP Evrogol – Omega (Gračanica) 0:1

BAAP Evrogol – Atletiko 1919 (Orašje) 2:1 (Stefan Vasić i Darko Jakovljević),

BAAP Evrogol – Jedinstvo (Vučkovci) 2:0 (Ljubo Đukić i Stefan Vasić).

Za našu ekipu su nastupili: Nemanja Blagojević, Stefan Vasić, Ljubo Đukić, Nemanja Ivanović, Boban Popović, Darko Jakovljević i Ognjen Božić. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor