Selekcija 2007. osvojila je četvrto mjesto na 3. Međunarodnom fudbalskom turniru „Zeko kup 2018“, koji je održan u Starim Jankovcima kod Vinkovaca, u Hrvatskoj, u organizaciji „HAŠK Sokol“ iz ovog mjesta.

Naši fudbaleri su imali sjajan nastup, a malo je nedostajalo da se stigne do samog kraja.

U grupnoj fazi, BAAP Evrogol je bio više nego ubjedljiv, pet ubjedljivih pobjeda, sa gol razlikom 25:1 i prvo mjesto u grupi A.

BAAP Evrogol – Vinkovci 3:0 (Sergej Milačak 2, Saša Božić),

BAAP Evrogol – Šokadija (Stari Mikanovci) 7:0 (Pavle Marković i Sergej Milačak po 2, Saša Božić, Milan Stanišić, David Malešić), 

BAAP Evrogol – Željezničar 2008 (Slavonski Brod) 8:0 (Sergej Milačak 4, Milan Stanišić 2, Pavle Marković i David Malešić), 

BAAP Evrogol – Tika Taka (Brčko) 3:1 (Sergej Milačak 3), 

BAAP Evrogol – HAŠK Sokol (Stari Jankovci) 4:0 (Saša Božić 2, Sergej Milačak, Boris Trivundić).

U četvrtfinalu savladali smo Ilićku 01 iz Brčkog sa 3:0. U polufinalu odigrali smo odličnu utakmicu sa budućim pobjednim turnira, Željezničarom 2007 iz Slavonskog Broda. U ravnopravnoj utakmici i kada se očekivalo da će penali odlučiti putnika u finale, tri minute prije kraja primamo nesrećno gol, da bi u u posljednjim trenucima primili i drugi pogodak.

U utakmici za treće mjesto, uslijedio je poraz od Cibalije iz Vinkovaca sa 2:3 i na kraju osvojeno 4. mjesto.

Četvrtfinale: BAAP Evrogol – Ilićka 01 (Brčko) 3:0 (Saša Božić 2, Sergej Milačak),

Polufinale: BAAP Evrogol – Željezničar 2007 (Slavonski Brod) 0:2

Utakmica za 3. mjesto: BAAP Evrogol – Cibalija (Vinkovci) 2:3 (Pavle Marković 2).

Za našu ekipu nastupili su: Mladen Ubiparipović, Slađan Lakić, Luka Filipović, Tarik Beširović, Saša Božić, David Malešić, Pavle Marković, Milan Stanišić, Sergej Milačak, Boris Trivundić, Nenad Božić, Ljubo Đukić. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor