Saradnja između BAAP Evrogola i Crvene zvezde iz Beograda, svakim danom dobija na intenzitetu. Tako je bilo i u utorak, 3. aprila, kada su desetorica mladih fudbalera, imali priliku da prođu kroz  jednodnevni trening  na terenima omladinske škole Crvene zvezde u Beogradu, a sve u sklopu tradicionalnog „Open Day“, na kojem je učestvovalo 180 dječaka.

Bila je to prilika da se vidi potencijal naših klinaca, koji su dobili priliku da budu dio ekspedicije za  Beograd, a u narednom periodu i drugi će imati priliku da budu na treninzima Crvene zvezde.

Ono što posebno raduje jeste činjenica da su treneri u Zvezdi dali dosta komplimenata za naše dječake, što nas posebno raduje i očekujemo da će saradnja sa crveno-bijelima biti još plodotvornija.

Prije treninga, naš sportski direktor Vojo Sajlović prisustvovao je sastanku sa rukovodstvom Omladinske škole FK Crvena zvezda.

– Bilo je više tema o kojima smo razgovarali na sastanku sa rukovodstvom Omladinske škole FK Crvena zvezda i sve su bile usmjerene u vezi još konkretnije saradnje, a shodno potpisanom Ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji. Svi oni talentovani dječaci, za koje procijenimo da imaju potreban kvalitet, moći će da idu na treninge u Crvenu zvezdu. Saradnja će biti i oko edukovanja naših trenera, koji će biti upoznati sa planom i programom rada Omladinske škole crveno-bijelih, a tu su i prijateljske utakmice naših selekcija, kao i drugi vidovi saradnje, koji će biti realizovani u skorije vrijeme, ističe  Sajlović.

Ostavite odgovor