U sklopu priprema za predstojeće velike izazove, koji su pred BAAP Evrogolom i našim mladim fudbalerima, rukovodstvo je odlučilo da angažuje novog trenera Nermina Huseinbašića, koji će raditi sa našim fudbalerima.

Radi se o jednom odličnom i perspektivnom, mladom treneru, koji je nakon sjajne profesionalne karijere, odlučio da se posveti trenerskom pozivu. Posebno se istakao, u proteklim godinama, u radu sa najmlađima, gdje je ostvario zavidne rezultate, koji su bili najbolja preporuka, da nađe svoje mjesto u BAAP Evrogolu.

– Gospodin Huseinbašić je poznato i priznato fudbalsko ime na našim prostorima, koji je ostvario odlične rezultate  u radu sa djecom i nema sumnje da ćemo, zajedno sa njim, ostvariti još uspjeha, ali i da će naše mlade fudbalere naučiti mnogim stvarima. Očekujemo da ovo bude jedna nova prekretnica u radu naše škole, pogotovo jer nas, u 2018. godini, očekuje mnoštvo aktivnosti, kako u BiH, zemljama regije, ali i širom Evrope, kaže Nikola Šarkanović, prvi čovjek BAAP Evrogola.

Huseinbašić je već obavio prvi trening i sa klupe će predvoditi ekipu u petak na prvenstvenim utakmicama Talent lige sa ŠF „Šampion“ u Brčkom.

 

Ostavite odgovor