Pobjednici 6. Međunarodnog fudbalskog turnira „Bulls cup Pelagićevo 2018“, koji je održan od 11. do 13. maja 2018. godine, su Crvena zvezda iz Beograd u konkurenciji U-10 i Eurosport iz Kumanova u konkurenciji U-12.

Crvena zvezda je u finalnom susretu savladala Ilićku 01 iz Brčkog sa 1:0, dok je u borbi za 3. mjesto Osijek savladao BAAP BiH sa 2:0.

Najbolji fudbaler, u ovoj kategoriji, je David Petrušev iz Crvene zvezde, njegov klupski kolega David Milovanović ponio je epitet prvog strijelca, dok je najbolji golman Niko Ivanković iz Osijek.

U utješnom BAAP kupu, pobjednik je  Savacium iz Šapca, drugoplasirani su mladi fudbaleri Omladinca iz Potočara, a treće mjesto pripalo je mađarskom Kelenu iz Budimpešte.

Eurosport iz Kumanova najbolja je ekipa u kategoriji U-12, pošto su u finalnom susretu bili bolji od Savaciuma iz Šapca, sa 1:0. Treće mjesto osvojila je ekipa Osijeka, koja je u „malom finalu“ slavio protiv SLoge Vuteks iz Vukovara sa 3:0.

Igrač turnira je Dario Jakimovski iz pobjedničke ekipe Eurosporta, najbolji strijelac Filip Živković iz Osijeka, a Srđan Nedić iz SLoge Vuteksa najbolji golman.

U BAAP kupu nabolja je ekipa BAAP BIH ispred Prijatelja iz Broda i Napretka iz Zavidovića.

Ostavite odgovor