U sjajnom ambijentu stadiona u Krepšiću, danas je počeo 9. „Bulls cup 2021“, koji se igra u četiri starosne kategorije. Prvog dana turnira, viđeno je mnoštvo uzbuđenja, puno golova, lijepih poteza, ali i radosti i tuge na djeljim licima.

Rezime prvog dana po kategorijama bi izgledao ovako:

2009. godište

U ovoj kategoriji poznati su svi četvrtfinalisti: Željezničar Doboj, Budućnost Banovići, Zenit Bijeljina, Atletiko 1919 Orašje, Perfekt Srebrenik, Sloga 94 Bijeljina, Loznica, Ilićka Brčko.

Dobojska ekipa je jedina stigla do četvrtfinala sa pobjedama, a parovi četvrtfinala biće poznati nakon posljednjeg kola u grupi B.

2010. godište

Ovdje je bilo puno uzbuđenja, neizvjesnosti, iznenađenja, ali sigurno je da će ovo biti veoma neizvjesno do samog kraja. Niti jedna ekipa nije imala maksimalan broj bodova, a poznato je 6 od 8 četvrfinalista: Derventa, Loznica, Ilićka Brčko, Zvijezda Gradačac, Jedinstvo Odžak i Omladinac Potočari.

Preostala dva mjesta pokušaće obezbjediti čak 4 ekipe u grupi A, gdje uoči posljednjeg kola, svako ima svoju matematiku za plasman.

2011. godište

Ekipa Bačke iz Đurđeva odigrala je fantastično prvi dan turnira i zabilježila tri ubjedljive pobjede, sa gol razlikom 17:0 i tako najavili borbu za prvo mjesto. Poznati su svi četvrfinalisti, pored Bačke; Zenit Bijeljina, Šampion Brčko, Zvijezda Gradačac, Ilićka 1 Brčko, Perfekt Srebrenik, Mladost Tinja i Mladost Patkovača.

Parovi četvrtfinala biće poznati nakon utakmica posljednjeg kola u grupi A.

2012. godište

U najmlađoj kategoriji, Spartak 2013 iz Banja Luke ostvarili su 4 pobjede, sa gol razlikom 16:0 i pokazali da ova generacija ima veliki potencijal i konkuriše za osvajanje turnira. Plasman u četvrtfinale obezbjedili su i: Lokomotiva Brčko, AOF Milan Jelić Modriča, Ilićka 1 Brčko i Zenit Bijeljina. Za preostala 3 mjesta bore se 4 ekipe i posljednje kolo daće odgovor na ovo pitanje.

Sutra je završnica, kada ćemo saznati ko ide na svjetsko, a ko na evropsko finale.  Izvjesno je samo da će biti puno uzbuđenja i neizvjesnosti do samog kraja.