Na 9. „Bulls cupu 2021“, koji se igra, ovog vikenda, mnoga poznata lica. Među njima bili su i prvi ljudi opština Modriča i Šamac, Jovica Radulović i Đorđe Miličević.

Oni su došli u Krepšić da podrže ovu manifestaciju  i najavili novi fudbalski praznik na našim prostorima krajem avgusta mjeseca.

Naime, u saradnji sa BAAP-om, Opštine Modriča i Šamac, biće domaćini evropskog finala „Champions Trophy“, koji će biti održan 28. i 29. avgusta 2021. godine, za 2009. godište, na stadionima „Dr Milan Jelić“ u Modriči i Gradskom stadionu u Šamcu. Svi učesnici biće poznati nakon kvalifikacionih turnira širom Evrope, a ekipe koje osvoje 3. i 4. mjesto na ovogodišnjem „Bulls cupu 2021“ obezbjediće plasman na ovu manifestaciju. Ekipe koje su potvrdile učešće u Modriči i Šamcu su: Olimpik iz Marseja, Midlsboro, Crvena zvezda, Hajduk, Željezničar, Vojvodina, a uskoro se očekuju još neka zvučna imena iz Evrope.

Nikola Šarkanović, prvi čovjek BAAP Evrogola, kao jednog od suorganizatora ove manifestacije, u razgovoru sa načelnicima Radulovićem i Miličevićem, istakli su da pripreme teku prema utvrđenoj dinamici i da će u Posavini,  krajem avgusta biti istinski fudbalski spektakl.