Spuštena je zavjesa na deveto izdanje Međunarodnog fudbalskog turnira „Bulls cup 2021“, koji je održan na stadionu u Krepšiću, protekla dva dana.

Pobjednik turnira u kategoriji 2009. godišta je ekipa SK „Atletiko 1919“ iz Orašja, koja je u finalnom susretu savladala ekipu Perfekta iz Srebrenika, boljim izvođenjem penala sa 3:1.  U regularnom dijelu, meč je završen bez golova, 0:0. Treće mjesto pripalo je ekipi Loznice, dok je četvrta ekipa Ilićke iz Brčkog. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Luka Mišković (Atletiko 1919), najbolji strijelac je Andrej Đokić (Loznica), dok je najbolji golman Elmin Junuzović (Perfekt).

U kategoriji 2010. godišta prvo mjesto osvojila je Zvijezda iz Gradačca, koja je u finalu savladalu Lokomotivu iz Brčkog sa 2:0. Treće mjesto pripalo je Loznici, a četvrto Derventi. Ajdin Doborac (Zvijezda) proglašen je za najboljeg igrača, Luka Stević (Lokomotiva) ponio je titulu najboljeg strijelca, dok je Strahinja Perić (Loznica) najbolji golman.

Ilićka 01 iz Brčkog pobjednik je turnira u 2011. godištu. Oni su u finalnom susretu slavili sa 1:0 protiv Zenita iz Bijeljine. Bačka iz Đurđeva osvojila je 3. mjesto, a 4. mjesto pripalo je Mladosti iz Tinje.  Najbolji igrač je Momčilo Radovanović (Ilićka 01), najbolji strijelac Dimitrije Mikić (Zenit), dok je najbolji golman Jovan Perić (Bačka).

Kod najmlađih, u kategoriji 2012. godišta, najbolja je bila ekipa OFK „Spartak 2013“ iz Banja Luke, koja je u finalu savladala ŠF „Savić“ iz Modriče sa 2:0. Jedinstvo iz Vučkovaca osvojilo je 3. mjesto, dok je Ilićka 01 iz Brčkog osvojila 4. mjesto. Filip Čavić (Spartak 2013) ponio je titulu igrača turnira, Lazar Radulović (Savić) najubojiti je strijelac, dok je Said Mehić (Jedinstvo) najbolji golman.

Finalisti obezbjedili su direktan plasman na svjetsko finale „Champions Trophy“, dok su se ekipe koje osvojile 3. i 4. mjesto plasirale na evropsko finale „Champions Trophy“.

Čestitamo svim ekipama na učešću i odličnim utakmicama, najboljima na nagradama, a vidimo se 2022. godine, na jubilarnom 10. „Bulls cupu“.