Deseti, jubilarni, „Bulls cup 2022“, ove godine, održan je 28. i 29. maja 2022. godine, u pet starosnih kategorija i na tri fudbalska terena, gdje su se za pehare i medalje, ali i vrijedan plasman na završni turnir „Champions trophy“, borilo oko 1100 učesnika iz šest država.

Zahvalićemo svim učesnicima, koji su, u dva takmičarska dana, odigrali preko 300 utakmica, nadmećući  se sa svojim vršnjacima za gol i bod više. Posebno želimo da naglasimo veliko viteštvo i fer plej, koji je bio prisutan kod svih učesnika turnira.

Takođe, zahvalnost ide i sudijama iz OFS Brčko distrikta, koji su bili na visini zadatka i odsudili na vrhunskom nivou na zadovoljstvo svih.

Neizostavno mjesto, zaslužuje i Vlada Brčko distrikta i gradonačelnik Esed Kadrić, koji su naš turnir prepoznali, kao jedan značajan događaj za distrikt, u svakom pogledu. Ove godine smo pokazali da turnir može biti afirmativan za Brčko distrikt i saradnju i našu priču nastavljamo i naredne godine u još jačem i većem obimu.

Želimo da čestitamo svim pobjedničkim ekipama, kao i najuspješnijim pojedincima, koji su pokazali malo više u odnosu na druge i zasluženo ponijeli laskavu titulu najboljih. Svim učesnici turnira, bez obzira na plasman, dobili su medalje, kao uspomenu na naš jubilarni 10. „Bulls cup 2022“.

Ekipama, koje su obezbjedile plasman na završni turnir „Champions trophy“, koji se narednog vikenda održava u Beču, takođe upućujemo čestitke i želje da ostvare što bolje rezultate u Beču, gdje ih čekaju najjače svjetske ekipe. To su ekipe: Partizan Beograd, Crvena zvezda Beograd, Dinamo Zagreb, Cibalia Vinkovci, Dušanovac Beograd,  Radnik Bijeljina, Šampion Brčko, Lokomotiva Brčko, Loznica, Borac Šamac, Odžak, Zvijezda Gradačac i naravno BAAP Evrogol. Pratićemo njihove rezultate i navijati za njih.

Hvala i brojnoj publici, koja je navijala za svoje ekipe, a podatak da nismo imali niti jedan incident, govori da je sve prošlo u najboljem redu.

Zahvalnosti ide i našim partnerima: NK „Izbor“ iz Brčkog, FK „Omladinac“ iz Potočara i NK „Mladi zadrugar“ iz Donjeg Rahića, koji su bili dio naše uspješne priče.

S ponosom ističemo da je ovogodišnji jubilarni „Bulls cup 2022“, bio do sada  najkvalitetniji i najbolje organizovani turnir u našoj istoriji.

Hvala svima i vidimo se naredne godine, na 11. „Bulls cupu 2023“.