Spuštena je zavjesa na 12. Međunarodni fudbalski turnir „Bulls cup 2024“, koji je održan 13. i 14. aprila 2024. godine na terenu NK „Mladi zadrugar“ u Donjem Rahiću.

Prošlo je dovoljno vremena da uradimo analizu turnira. Mi smo zadovoljni, nadam se da su i učesnici.

Želimo ovom prilikom da se zahvalimo svim učesnicima, klubovima i školama fudbala, koji su, u duhu fer plej, odigrali turnir. Čestitamo najuspješnijim ekipama u „Bulls cupu“ i „BAAP cupu“, a svakako pohvale zaslužuju i ostale ekipe, koje su borile, ali nisu uspjele da stignu do pehara i medalja.

Zahvaljujemo i sudijskom timu, koji je ovoga puta, po nama, dijelio najbolju fudbalsku pravdu do sada. Nije bilo nikakvog favorizovanja, a raduje da su učesnici, kao pozitivnu stvar, isticali suđenje. Drago nam je zbog toga.

Svakako velika zasluga ide i našim prijateljima iz NK „Mladi zadrugar“ iz Donjeg Rahiću, sa kojima sarađujemo pune tri godine i koji su danonoćno radili na terenu, kako bi učesnici i publika imali idealan ugođaj i tako dali veliki doprinos u realizaciji „Bulls cupa 2024“.

Naši mladi volonteri su bili i ove godine dio naše priče i značajno pomogli u realizaciji svih aktivnosti.

Velika zahvalnost ide institucijama Brčko distrikta, kao i gradonačelniku Brčko distrikta dr Zijadu Nišiću, koji je  svečano otvorio ovogodišnji „Bulls cup 2024“.

Moramo se zahvaliti i dr Branki Marković iz „Stomatološke ordinacije dr Marković“ iz Brčkog, koja je veliki prijatelj naše škole i neko ko je ovu našu ideju davno prepoznao i podržao.

Drago nam je da se u našu priču uključila i Posavska TV (PTV) i da smo zajedničkim snagama realizovali, opet po prvi put, prenose utakmica uživo. Ove godine u prenosu je bilo 9 utakmica, a za idući turnir biće još više.

Ako je bilo kakvih propusta, vjerujte nije bila namjera. Jednostavno greške se dešavaju.

Srce nam je puno, kada smo pogledali reportažu o „Bulls cup 2024“ i izjave trenera i mladih fudbalera, gdje su isticali da su prezadovoljni  uslovima, kvalitetom turnira i organizacijom, Hvala Vam!

Vidimo se naredne godine, na 13. Međunarodnom fudbalskom turniru „Bulls cupu 2025“.