Rukovodstvo naše škole nalazi se u organizaciji „European trophy 2024“ u Vrnjačkoj Banji, od 7. do 9. juna 2024. godine, na kome se igra finale u konkurenciji 2012. godišta.

Na turniru igraju najkvalitetnije ekipe, koje su bile najbolje na brojnim kvalifikacionim turnira, gdje je i naš „Bulls cup 2024“, koji je održan 13. i 14. aprila 2024. godine.  Pobjednik 12. „Bulls cupa 2024“,  u konkurenciji 2012. godišta je Lokomotiva iz Zagreba,koja je u sjajnom finalu bila bolja od Crvene zvezde, nakon penal serije i nalazi se u Vrnjačkoj Banji. Raduje nas činjenica da su „lokosi“ odlično ušli u turnir i, nakon prvog dana, ostvarili skor od dvije pobjede i jedan remi i svakako da će biti u samoj završnici, jer su po kvalitetu to i zaslužili.

Na spisku učesnika „European trophy“ nalaze renomirane ekipe iz devet država, a među njima su svakako najveće su „zvijezde“: Atletiko Madrid (Španija), Debrecin (Mađarska), Vlaznija (Albanija), Lokomotiva Zagreb (Hrvatska), Crvena zvezda, Vojvodina, Napredak (Srbija), Velež, Leotar (BiH) i brojni drugi.

Imali smo priliku da razgovaramo sa trenerom Atletikom Madrida, Havijerom Almazanom, kao i sa drugim trenerima, gdje smo u ugodnom ćaskanju razmijenili iskustva i uputili pozive na sljedeći „Bulls cup 2025“, koji će sigurno biti jedan od najjačih do sada.