Nakon dva dana igranja po grupama, slijedi završnica 5. Međunarodnog fudbalskog turnira „Wroclaw Trophy“, koji se od 7. do 9. jula održava u poljskom gradu Vroclavu.

BAAP Evrogol nastupa sa dvije selekcije 2005. i 2007., koje su osvojile prva mjesta u svojim grupama i slijedi borba za medalje, odnosno prvo mjesto.

Selekcija 2005. ostvarila je četiri ubjedljive pobjede i sigurno osvojila prvo mjesto, uz gol razliku 25:3 i obezbjedila plasman u polufinale, gdje nas čeka od 14 časova ekipa Brommpojkarna IF iz Švedske.

Selekcija 2007. osvojila je prvo mjesto sa skorom od tri pobjede, uz jedan neriješen rezultat, uz gol razliku 26:1. Obezbjeđen je plasman u četvrtfinalnu grupu, gdje nas čekaju još dvije utakmice. Od 12,20 časova igramo protiv hrvatske ekipe Poljičanin 1921 iz Splita, da bi potom od 13,40 časova igrali sa ekipom Wratislavia iz Poljske. Prvoplasirana ekipa obezbjediće plasman u finale.

Atmosfera u ekipi je odlična i svi naši fudbaleri sa velikim nestrpljenjem očekuju start utakmica, riješeni da kući donesemo pehare i medalje.

Mi smo ispunili svoje planove, samim plasmanom u završnicu ovako jakog turnira, a vjerujemo da ćemo danas sa sjevera Poljske poslati puno lijepih vijesti.

Ostavite odgovor