BAAP Evrogol, selekcija 2007. na 5. fudbalskom turniru „Trofej Fer pleja“ u Doboju, u organizaciji OFK „Fer pleja“, osvojila je drugo mjesto. Nastavili smo sjajnu seriju odličnih rezultata, a ni na ovom turniru nismo primili gol, a opet su nas zaustavili penali u finalnom susretu, pa smo se morali zadovoljiti srebrenom medaljom.

Grupa B

BAAP Evrogol  – Sloga Doboj 2:0 (Mihajlo Petrušić 2),

BAAP Evrogol – BH Barsa Doboj jug 3:0 (Milan Stanišić 2, Luka Filipović),

BAAP Evrogol – Perfekt Srebrenik 0:0 

Tabela: BAAP Evrogol i Perfekt po 7, Sloga 3, BH Barsa bez bodova.

U prvom susretu savladali smo Slogu iz Doboja 2:0, baš kao i prije 4 dana, kada smo ih u Bijeljini savladali sa 3:0. Potom smo, čini se sa pola snage, savladali BH Barsu iz Doboj juga sa 3:0. U posljednjem susretu sa Perfektom iz Srebrenika odigrali smo 0:0, iako smo imali nekoliko izglednih prilika i bili bliže pobjedi. Međutim, to je bilo dovoljno za plasman u finale.

Finale:

BAAP Evrogol – Borac Jelah 0:0, penalima 1:2.

U finalu smo imali više od igre, stvorili nekoliko povoljnih prilika, ali se na kraju susret završio bez golova. U penal lutriji, imali smo i priliku za pobjedu, ali naš mladim fudbaleri nisu imali sreće. Ipak, drugo mjesto je nastavak uspješnog niza sjajnih rezultata naše šampionske“sedmice“, koja sjajno igra u ovoj godini.

Naš fudbaler Milan Stanišić proglašen je najboljim igračem turnira.

Za našu ekipu su nastupili: Marko Simić, Tarik Beširović, Luka Filipović, Saša Božić, Milan Stanišić, Nenad Božić, Ilija Stoparić, Stefan Vasić, Mihajlo Petrušić, Stefan Pajić, Branko Iljić. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor